Archive for octombrie, 2009

Iniţiative ale C.C.E 2009/2010

joi, octombrie 15th, 2009

Iniţiative ale

Consiliului Consultativ al Elevilor

al

Colegiului Naţional “Aurel Vlaicu” Orăştie

pentru anul şcolar 2009/2010


1.1.  Reciclare semestrială de hârtie şi plastic din care cumpărăm hârtie igienică şi săpun lichid pentru toaletele elevilor .

1. Participarea la “Ziua Recoltei”

2. Târg de carte  - Acţiune care vine în sprijinul micilor comercianţi –elevii care îşi vând manualele şi cei care le cumpără.

3.        Concert chitară clasică – acţiune socială

3.1      Concurs de talente “Best of Vlaicu”

4.  Magia Crăciunului-acţiune comunitară

5.  ”Cea mai frumoasă scrisoare pentru Moş Crăciun”

”Cea mai frumoasă clasă împodobită de Craciun”

7. “Simbol şi inovaţie” –Mărţişorul

Acţiune în care confecţionăm mărţişoare şi le vindem pentru a strânge bani pentru organizarea viitoarelor acţiuni.

8. „School after school “ acţiune organizată de Consiliul Judeţean al Elevilor Hunedoara în cadrul căreia  se premiază cele mai bune proiecte pe care elevii le organizează.

9. “Paştele împreună”

Acţiune în care strângem de la jucării până la bani, haine..tot ce primim de la elevii pentru colegii noştri de la Centrul de Pedagogie Curativă.

10. 1 Iunie

Acţiune pentru fiecare copil din noi , ne întâlnim în curtea şcolii profesori elevi şi jucăm ori un volei ori un fotbal cu toţii.

P.S. Aceste iniţietive reprezintă câteva din acţiunile  pe care le-am organizat în anii trecuţi, care au funcţionat şi care sperăm să reuşim să le organizăm şi de acum încolo dar sunt şi câteva acţiuni pe care vom încerca de anul acesta să le organizăm.

Clasele a 12-a organizează “Balul Bobocilor”

duminică, octombrie 11th, 2009

Ca de fiecare început de an şcola, clasele a 12-a se întrunesc să organizeze “Balul Bobocilor” . Organizatorii – clasele a 12-a au dorit să organizeze un bal cu tema “Michael Jackson” aducându-i astfel tot odată un tribut Regelui Pop.

Balul s-a desfăşurat în incinta TCInd (Moisesc), în data de 2 octombrie  ‘09, ora 19.30, a început cu proba în care bobocii erau întrebaţi despre viaţa Regelui Pop, s-a continuat cu a doua probă – modelarea unui nas din plastelină, a treia probă – un dans  pe muzica Regelui Pop şi ultima probă a fost – karaoke . Cei care s-au descurcat cel mai bine au fost MISTER I ŞI MISS I – Fota Cristian şi Rus Alexandra.

Felicitări tuturor organizatorilor şi mulţumiri sponsorilor!

Acţiunea “Bostanul” :D

joi, octombrie 1st, 2009

Consiliul Elevilor al Colegiului Naţional “Aurel Vlaicu” participă la invitaţia Primăriei Municipiului Orăştie la acţiunea “Bostanul” în data de 03,10,’09, la ora 10.00.

Elevii vor participa fiecare cu câte un bostan lucrat de mânuţele lor la o expoziţie-consurs.

Succes participanţilor!

Colegiul Naţional “Aurel Vlaicu” Orăştie a primit o menţiune!