Archive for ianuarie, 2010

Consiliul Judeţean al Elevilor Hunedoara

miercuri, ianuarie 27th, 2010

Liderii liceenilor din judeţ se adună, la finalul săptămânii, la Geoagiu

Foto: I. Tudor (Arhivă)

Hunedoara

Foto: I. Tudor (Arhivă)

Colegiul Agricol ,,Alexandru Borza” din Geoagiu va găzdui, la finalul acestei săptămâni, întâlnirea anuală a Consiliului Judeţean al Elevilor. Pe parcursul a trei zile, şcolarii vor participa la cursuri de formare pentru leadership şi scrieri de proiecte. Întâlnirea este una de amploare, întrucât la manifestare vor fi prezenţi preşedinţii tuturor Consiliilor Judeţene ale Elevilor din regiunea Vest.

Proiectul desfăşurat de Consiliul Judeţean (CJ) al Elevilor Hunedoara se află la cea de-a cincea ediţie şi va debuta mâine, în jurul orelor 9.00. Timp de trei zile, 34 de lideri ai liceelor din judeţ vor participa la cursuri de formare pentru leadership şi la scrieri de proiecte în cadrul programului ,,Tineret în acţiune”. Se vor stabili acţiunile care se vor desfăşura pe parcursul acestui an şi se vor prezenta rapoartele de activităţi extraşcolare care au avut loc anul trecut. ,,Acţiunea este una de amploare, întrucât pe lângă liderii elevilor din judeţ, la manifestare vor fi prezenţi şi preşedinţii Consiliilor Judeţene ale Elevilor din întreaga regiune Vest, adică din Arad, Caraş, Timiş, dar şi din Cluj”, a declarat Sorin Vlaic, coordonatorul CJ al Elevilor Hunedoara.

Loc de suflet

Şcolarii se vor afla în dialog cu reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Tineret, Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectroratului Şcolar Judeţean şi Autorităţii Naţionale pentru Tineret. ,,Am ales ca proiectul să se desfăşoare la Colegiul Agricol <<Alexandru Borza>> din Geoagiu pentru că acolo a avut loc prima întâlnire de acest gen. Este o legătură de suflet, acolo s-a născut ideea de Consiliul Judeţean al Elevilor”, a adăugat Vlaic.

Sursa:

http://adevarul.ro/locale/hunedoara/Liderii_liceenilor_din_judet_se_aduna-la_finalul_saptamanii-la_Geoagiu_0_189581244.html

“Libertatea ta se termina acolo unde incepe libertatea celorlalti, dincolo e delincventa”

miercuri, ianuarie 27th, 2010

afis-vedete-normal

STAND-UP COMEDY & PARODY

miercuri, ianuarie 13th, 2010

Lumeeeeeeee…………….

lumeeeeeeeeeeeeee….

Pe data de 20 ianuarie la orele

18.00, la Casa de Cultură

“Alexandru Grozuţă” din Orăştie

vor veni grupul de glumor :D

” Spitalu’ 9 “

s212

Bilete se găsesc la Casa de Cultură

“Alexandru Grozuţă” Orăştie.

Preţul unui bilet pentru elevi este

7,5 lei.

Grupul de glumor :D

“Spitalu’ 9″

vă aşteaptă

la

o porţie

sănătoasă…

de râs :) ) =))

“Cea mai frumoasa clasa impodobita de Craciun”- editia 2009

luni, ianuarie 4th, 2010

O actiune-traditie la noi in colegiu este “Cea mai frumoasa clasa impodobita de Craciun”, pe care Consiliul Consultativ al Elevilor au incercat sa o pastreze si anul aceste desi este un an in care criza depaseste orice granita am incercat sa premiem clasele care s-au straduit pentru acest concurs.

Multumim elevilor care au stat chiar si dupa orele de curs la scoala pentru a-si amenaja clasa, pentru cantecele pe care le-au invatat pentru acest concurs…si chiar si pentru prajiturele si mandarinele pe care le-a gustat juriul.

Acum sa va arat ce tot laud..poziciiiiiii:

dscf6730 dscf6731

dscf6736 dscf6739

dscf6743 dscf6758

dscf6754 dscf6779

dscf6791 dscf6776

dscf6786 dscf6778

dscf6811

Multumim tuturor elevilor care s-au implicat in aceasta actiune!

Felicitari castigatorilor!

O seara Eugen Ionescu

luni, ianuarie 4th, 2010

“Noi suntem poate decât noduri, încrucişări efemere de enrgie, de forţe, de tendinţe diverse şi contradictorii pe care moartea le eliberează ulterior”

Eugen Ionescu

Joi, 26 noiembrie 2009, ora 18, C.N. Aurel Vlaicu si Clubul Castalia  au organizat in cadrul Centenarului Ionescu “O seara Eugen Ionescu”.

Elevii clasei a XI-a B: Oana Alexandra Stan, Alexandra Sămoilă, Popa Daniel şi Lula Zudor Dragoş au prezentat piesa “Lacuna” – teatru scurt pregătiţi de d-na prof. Boloţ Emilia.

Din clasa  XI-a A: Doncea Călin, Dogar Marius, Stanca Răzvan, Simina Alexandru, Peşterean Diana, Iulia Corlaci şi Puian Sorina au prezentat piesa “Maestrul”  pregătiţi de d-na prof. Schelker Mariana.

Mulţumiri celor implicaţi!

dscf6626

dscf6675

dscf6642

dscf6686

dscf6700