Archive for octombrie, 2010

Alegerile CSE

miercuri, octombrie 27th, 2010

25.10.2010 Alegerile pt presedintele si vicepresedintii CSE. Elevii Colegiului au votat cu ajutorul buletinelor de vot, taind persoanele pe care nu le-au dorit.
Comisia electorala : director, prof : Calinescu Cristian Mihai
Consilier educativ : prof : Serban Angela
Elev: Oana Stan
Secretar: prof. Aldea Simona
Observator extern: Giurgiu Larisa.
In urma numararii voturilor rezultatele au fost urmatoarele:
Presedinte- Jirgiu Roxana
Vicepresedinti- Manghiuc Ramona, Cata Raul

BALUL BOBOCILOR

miercuri, octombrie 27th, 2010

22.10.2010 Balul Bobocilor- NRG-club, Orastie- organizat de catre clasele a 12 a in colaborare cu Consiliul elevilor.Tema balului: EGYPTIAN PARTY.
Castigatorii:
Miss boboc: Dumitrescu Monica
Mister: Giurgiu Raul
Locul 2: Verde Alexandra- Parau Catalin
Locul 3: Iosif Teodora- Iovescu Raul

“Educatia interculturala- calea spre cunoasterea si respectarea diversitatii culturale” (parteneriat cu Slidrecht Olanda)

miercuri, octombrie 27th, 2010

In perioada 6-7.10.2010, a avut loc vizita delegatiei din Olanda la colegiul nostru. Aceasta s-a concretizat prin Workshop-urile, care au constat in prezentarea traditiilor de nunta in Olanda, respectiv Romania.

SIMPOZION “BOLI TRANSMISIBILE”

miercuri, octombrie 27th, 2010

In perioada 22-29.09.2010 s-a desfasurat cel de-al doilea eveniment prevazut in cadrul proiectului “Reabilitarea statiei de sterilizare a Spitalului Municipal Orastie”. Evenimentul “Masuri medico-sanitare privind prevenirea bolilor transmisibile” a fost dedicat claselor a 9 a si a 10 a a C.N.”Aurel Vlaicu”.In urma prezentarii medico-sanitare sustinute de catre medici specialisti atentia manifestata de catre elevi, a fost rasplatita prin posibilitatea de a participa la un concurs pe teme medicale privind bolile transmisibile. Cele mai bune trei rezultate au fost premiate cu carti de specialitate: enciclopedii medicale, manuale privind alimentatia sanatoasa .
Desfasurarea evenimentului a fost asigurata de o echipa formata din trei voluntari prin prezentarea profesionala a unor informatii extrem de utile.